Hōʻikeʻike ʻaʻahu Kina 2019

Aloha, hele mai e nīnau i kā mākou huahana!

HANA HOIKE 2019
Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd |Hoʻohou ʻia: Jan 09, 2020
Ua hele mākou i ka 18-20th NOVEMBER, 2019 SHANGHAI a makemake mākou e kamaʻilio me a aʻo mai nā mea kūʻai aku a me nā hoaaloha a pau. makahiki.
Aia i loko o ka hōʻikeʻike nā ʻāpana hōʻikeʻike ʻelima, ʻoi aku ma mua o 950 o ia mau mea nā mea hoʻolako maka.
Ma kahi kokoke i 290 mau hui i hōʻike ʻia i ka Powder Coatings, Production Machinery and Instrument,
Nā wahi hōʻikeʻike ʻenehana UV/EB a me nā huahana.
Ua mālama ka Organizers i nā wahi hōʻikeʻike no nā Pavilions o Korea a me Taiwan.Ma waho aʻe o kēia, ua hoʻonohonoho pono ʻia nā wahi hōʻikeʻike shell-scheme maʻamau a me ka premium shell-scheme e mālama pono i nā mea hōʻikeʻike liʻiliʻi a me waena.
I mea e hiki ai ke komo pono i ka hōʻikeʻike, ua komo piha nā limahana o ka hui holoʻokoʻa i ka mahele o ka hana a me ka hui pū ʻana.Ua hoʻomākaukau mākou i nā mea hoʻolaha a me nā hōʻike o ka hōʻike.Ua kamaʻāina nā mea kūʻai aku i ka huahana a mālama i nā ʻāpana hana huahana i ka noʻonoʻo
ʻO ka hopena o ka hōʻikeʻike penei: (1) kū i waho a hoʻomaikaʻi i ka kaulana o ka ʻoihana;(2) hoʻolaha i nā kūʻai aku a hoʻoikaika i ka ulu ʻana o ka ʻoihana;(3) hoʻokumu i ka hilinaʻi o nā limahana.
ʻO ka puka ʻana o nā mea hoʻokūkū mākeke e hōʻike wale ana i ka mākeke nui.Pehea e hoʻopaʻa pono ai i ka mākeke ke kumuhana e pono e noʻonoʻo ʻia i ka wā e hiki mai ana.Ma ka ʻōlelo maʻamau, ʻoluʻolu kā mākou mea kūʻai aku i kā mākou huahana, inā ʻo ke kumukūʻai a i ʻole ka maikaʻi.I ka hihia o nā mea hoʻokūkū, pehea e mālama ai i nā mea kūʻai kahiko a hoʻonui i nā mea kūʻai hou.ʻO ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka māhele mākeke o nā huahana o ka ʻoihana ka pilikia ʻaʻole hiki iā mākou ke haʻalele i kēia manawa.
Nui nā hui kaulana i ka ʻoihana i komo i ka hōʻikeʻike, ka mea i hāpai i ka hoʻololi ʻana o ka ʻoihana.I ka wā o ka hōʻike hou, ua hālāwai mākou me nā mea kūʻai hou a me nā mea kahiko a kamaʻilio pū kekahi me kekahi.Ua hana maikaʻi kēia i ka hoʻomohala ʻana i kā mākou ʻoihana.E kakali pū kākou i ka CHINA COAT EXHIBITION 2020.
news (1)


Ka manawa kau: Nov-04-2020